20230612 – VIS – Afbeeldingen-1
Over ons

De Vismeester hebben sinds 2023 het oorspronkelijke Vishandel van der Meulen overgenomen. De Vismeesters komen oorspronkelijk uit het hart van Urk, de bakermat van de visindustrie in Nederland, waar zij altijd een diepgewortelde liefde voor vis hebben gekoesterd.

Sinds 2006 streeft Thijs van der Meulen naar niets minder dan hoogwaardige en gezonde visproducten, bereid met de grootst mogelijke passie. Deze missie komen de Vismeester doorzeten! Hun standplaatsen strekken zich uit in heel Friesland, waar zij dagelijks verse vis bereiden in hun visverwerkingsruimte in Donkerbroek.

Het assortiment is uiterst divers, variƫrend van gebakken vis tot huisgemaakte schotels met vis uit binnen- en buitenland. Voor een smakelijke en voedzame vismaaltijd bent u bij hen aan het juiste adres. En als u iets specifieks in gedachten heeft dat niet in het assortiment te vinden is, aarzel dan niet om het aan de mannen door te geven. Zij staan klaar om het voor u te bestellen en volgens uw wensen prachtig te bereiden.

Bij De Vismeester draait alles om de passie voor vis, hoogwaardige producten en tevreden klanten. Louw en Lubbert kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de wereld van smaakvolle visgerechten. Tot snel!

In de vernieuwde wagen vindt u een uitgebreid assortiment vis om direct op te eten, mee te nemen of thuis te bereiden. Hier kunt u zien wanneer wij waar te vinden zijn.